christa snoek

Héééél lang geleden begon ik met mijn bloemwerk bij mijn vader, die kweker was, in zijn schuur. Ik zat in die tijd nog op Middelbare Tuinbouwschool in Aalsmeer. Droogbloemen waren op dat moment heel populair. Ik zeg altijd: ‘ik ben met een bosje droogbloemen begonnen’. Dat is alweer ruim 30 jaar geleden.

Tegenwoordig zit ik met het bedrijf al meer dan 20 jaar in het plaatsje Vrouwenakker. Een hele leuke toepasselijke plaatsnaam voor mij als een vrouw met een akker. Bloemsierkunst Christa Snoek heeft namelijk, behalve de bloemenwinkel en de (workshop-)schuur, ook nog een groot stuk land met daarop o.a. een bloemenpluktuin.

Sinds een paar jaar zit mijn lieve man en rechterhand Hans ook in de zaak. Mary is onze vaste kracht. En onze kinderen, Bas en Maartje, werken op zaterdag en in de schoolvakanties bij ons.